Τριήμερο σεμινάριο με Qi Cong & Κινέζικη Μεταφυσική
 Τριήμερο σεμινάριο με Qi Cong & Κινέζικη Μεταφυσική, σ' ενα πανέμορφο κεφαλοχώρι.

Πολύ κοντά στο Πήλιο και στο Βόλο, η Τσαγκαράδα διατηρεί ακόμα τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και τη φυσική της ομορφιά.
Μας φιλοξενεί το "Αρχοντικό Ιρίς".

Δηλώστε συμμετοχή! Σας περιμένω!

Το Qi Cong είναι ένας μαγικός δρόμος για να αρχίσουμε να αισθανόμαστε την ενέργεια και στην συνέχεια, αργά αλλά σταθερά, να μπορούμε και να την διαχειριζόμαστε. Ένας θησαυρός για την υγεία, την σωματική και την ψυχική.

Είναι η χρυσή παρακαταθήκη που άφησαν οι πρόγονοι θεραπευτές, προγνώστες και πολεμιστές, για τον ορθό έλεγχο του νου, την διατήρηση της υγείας των οργάνων μας, την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητάς μας και με τον καιρό, την εμβάθυνση στην ουσία μας.
Το Qi Cong μπορεί να μας οδηγήσει στην πηγή μας.
Θα εξασκηθούμε:
• Στο Er mei streching, βασικό κομμάτι του αρχαίου συστήματος του Er mei, που έχει διατηρήσει την συνέχειά του μέσα στους αιώνες, για να μάθουμε να δημιουργούμε εσωτερικό χώρο και να ησυχάζουμε τον νου μας.
• Στους «6 θεραπευτικούς ήχους», μια από τις 4 φόρμες του Qi Cong της υγείας, θησαυρός για την εξισορρόπηση των οργάνων μας.
Η κινέζικη μεταφυσική μάς αποκαλύπτει τον κώδικα του πεπρωμένου μας, τα ταλέντα μας και άρα τον τρόπο για να τα αξιοποιήσουμε.
Μας μαθαίνει τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε και από την άλλη πώς εξισορροπούμε τις αδυναμίες μας.
Μας μαθαίνει ποια είναι αυτά που δεν μπορεί να αλλάξουν στην ζωή μας σε σχέση με αυτά που αλλάζουν. Μας μαθαίνει πως οι καιροί έχουν γυρίσματα, πώς να τα αναγνωρίζουμε και τι ακριβώς να περιμένουμε, ώστε να κινούμαστε με τον ιδανικότερο κάθε φορά τρόπο...
Το Qi Cong και η κινέζικη μεταφυσική είναι ένας μαγικός συνδυασμός για την επίτευξη της ευημερίας μας.

Δώρο: Η μοναδική ενέργεια και ο αέρας του Πηλίου, τα υπέροχα πρωινά της Όλγας και ένας χάρτης πεπρωμένου για τον καθένα*.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για το τελευταίο είναι η αποστολή των στοιχείων σας μέχρι τέλη  Μαρτίου.

Πληροφορίες, στο 6948811262.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες μετά την δήλωση συμμετοχής.
Back to top