Ένα σεμινάριο για τον διαλογισμό.

 

Είναι η εποχή που είναι αναγκαίο να συνδεθείς με την δύναμή σου. Να καταφέρεις να πάψεις να λειτουργείς μηχανικά και να παρασύρεσαι ανεξέλεγκτα από τις καταστάσεις.

Είναι εποχή που χρειάζεται να αυξήσεις τις ψυχικές σου αντιστάσεις απέναντι στην αντιξοότητα. Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις τους αρχαίους κωδικούς του dna σου. Να ξυπνήσεις τον νου σου και να ρυθμίσεις οριστικά την εστίασή σου.

Προκειμένου να διαχειριστείς την ΑΛΛΑΓΗ των καιρών αυτών, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, πρέπει να είσαι σε θέση να φαντάζεσαι νέα αναβαθμισμένα σχέδια ζωής για εσένα και για το περιβάλλον.

Να γίνεις καταλύτης μιας νέας αναβαθμισμένης πραγματικότητας. Να είσαι σε θέση να βλέπεις τον κόσμο όπως θα μπορούσε ιδανικά να είναι  και να αναλάβεις δράση για να συμβεί αυτό.  Σε όλα αυτά και θα ασκηθούμε μαζί!

Ο διαλογισμός είναι ανεκτίμητος για να προχωρήσεις πέρα από την περιορισμένη γνωστή σου ταυτότητα. Πέρα από τα βαθειά ριζωμένα προγράμματα, τα δικά σου και τον άλλων. Πέρα από μόδες, τάσεις, κανόνες και στεγανά που επιβάλλονται απ’ έξω, ενώ δεν προσθέτουν τίποτα ουσιαστικό στη ζωή σου.

Όπου κι αν βρίσκεσαι. Ό,τι κι αν κάνεις. Όποιο επάγγελμα και αν έχεις. Σε όποια θέση κι αν είσαι. Σε οποιαδήποτε ηλικία. Οπουδήποτε και αν ζεις. Αξιοποίησε τα ειδικά ταλέντα σου. Την θέση σου. Την εμπειρία σου.

 

Στις 15 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 με 17:00
προσκαλώ όποιον ενδιαφέρεται  γι’ αυτήν την συνειδητή διάσχιση!

Το εργαστήριο θα είναι δια ζώσης και θα μπορέσει να φιλοξενήσει έως 35 άτομα (με αυστηρή προτεραιότητα δήλωσης συμμετοχής) .

Δηλώσεις συμμετοχής : info@yellowriver.gr
Ειδική τιμή : 33 ευρώ .

Back to top