Μαθαίνοντας την γλώσσα του Yi Jing.

Αγαπημένε ταξιδευτή!!!

Τι θα έλεγες να ζούσες πλέον μια ζωή όπου κάθε φορά θα έπαιρνες την σωστή απόφαση για εσένα, για τους γύρω σου, αλλά και για την ανθρωπότητα ως σύνολο…

Να μπορούσες να αντιλαμβάνεσαι πεποιθήσεις σου και να τις αλλάζεις κατά βούληση, ώστε να πάψουν οριστικά να μπλοκάρουν το δυναμικό σου.

Να είχες την ικανότητα να συνδέεσαι με τα πολύ πιο λεπτά και βαθειά επίπεδα της Ύπαρξης. Να αντιλαμβάνεσαι τα μηνύματα από το Πεδίο και προς τα πού κυλούν κάθε φορά οι ροές της ενέργειας…

Να βρίσκεσαι, να δέχεσαι και να εκπέμπεις κάθε στιγμή κυρίως μέσα από την συχνότητα της αγάπης, σε συντονισμό με άριστα δυναμικά.

Να ζεις με επίγνωση.

Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά έχει συγκεκριμένα βήματα. Απαιτεί θάρρος, μια μεγάλη καρδιά κι ένα καθαρό νου. Απαιτεί να βρεις ξανά την χαμένη εμπιστοσύνη στον ΔΙΚΟ Εαυτό.

Στο 2ο αυτό εργαστήριο αυτό, αναλύουμε την γλώσσα του Yi Jing:

Αναλύουμε το νόημα του yin – yang, των  γραμμών, των τριγράμμων και των εξαγράμμων. Μέσα από την γλώσσα του Yi Jing, αποκωδικοποιούμε την ενέργεια και τον τρόπο που κάθε τι αλλάζει. Από τί εξαρτάται κάθε αλλαγή και πώς μπορεί κανείς να την αξιοποιεί, αντί να σαρώνεται από αυτήν.

Αποκωδικοποιούμε αυτό που συμβαίνει κατώ από την επιφάνεια, στον κόσμο ή στην ζωή μας, κατανοώντας καλλίτερα τί πραγματικά μας δυναμώνει ή μας αποδυναμώνει.

Ανακαλύπτουμε και ξεδιπλώνουμε τα μοτίβα που επαναλαμβάνουμε ασυνείδητα στην ζωή μας, ώστε να μπορούμε να τα μετασχηματίζουμε.

Μέσα από την γλώσσα αυτή επικοινωνούμε κατ’ ευθείαν με το Πεδίο, την ψυχή, τον ανώτερο Εαυτό μας, ώστε να βαδίζουμε το καλλίτερο δυνατό δρομολόγιο!

Μάθε να διαχειρίζεσαι το yì jīng 易經  . Μάθε την γλώσσα με την οποία σου μιλά ο εσωτερικός οδηγός. Εκπαιδεύσου στο να αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις της ενέργειας, να συντονίζεσαι και να συμπορεύεσαι!

Δήλωσε την συμμετοχή σου στο  info@yellowriver.gr

Κόστος συμμετοχής 75 ευρώ.

Ημερομηνία διεξαγωγής εργαστηρίου:  Δευτέρα, 23 Αυγούστου

και ώρες: 17:30 με 19:30

μέσω της πλατφόρμας zoom

Λογαριασμοί κατάθεσης:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN:GR10 0171 7400 0067 4011 9204 963

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR0401106580000065875427042

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΣΑΜΑΡΑ,ΣΟΦΙΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ για ό,τι κι αν έρθει, με τα μάτια προσηλωμένα στην λαμπερή μελλοντική χρονογραμμή .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ σε αυτό για το οποίο ήρθες.

Back to top