Στα μονοπάτια του μυαλού….

 

Στην επίσκεψή της εχθές το μεσημέρι , μία θεραπευόμενή μου, έκανε μια αναδρομή αναπολώντας τις πιο σημαντικές εμπειρίες που είχε μέχρι τώρα στην θεραπεία της, για να καταλήξει στο γεγονός που της συνέβη δύο μέρες πριν, με την οδοντίατρο της.

Μετά από έναν καυτηριασμό στα ούλα της, έφυγε από το οδοντιατρείο με ένα σωρό οδηγίες και μια δυσοίωνη πρόγνωση  ότι θα είχε 5 τουλάχιστον επώδυνες επόμενες ημέρες. Η οδοντίατρός της, τής είχε πει ότι κάποιοι μπορεί να παιδεύονται ακόμη και 20 μέρες μετά από μια τέτοια επέμβαση.

Σ’ εκείνη όμως, η πληγή μέχρι την επόμενη μέρα είχε κλείσει. Για άλλη μία φορά η οδοντίατρός της δυσκολευόταν να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Και η υπέροχη θεραπευόμενή μου χαμογελούσε επειδή συνειδητά το είχε επιτύχει αυτό.

Κι αισθάνομαι πάντα βαθειά ευγνωμοσύνη  όταν θεραπευόμενοι και μαθητές μού διηγούνται μικρά ή μεγάλα θαύματα που επιτυγχάνουν.

Τι είναι λοιπόν αυτό που επισπεύδει την ίαση ΠΑΝΤΑ και χωρίς καμμία εξαίρεση; Στο σώμα αλλά και στην ζωή μας;

Τι είναι αυτό που κάνει τους ιστούς να αποκαθίστανται αλλά και τα κομμάτια της ζωής μας να μπαίνουν στην θέση τους ομαλά και άμεσα;

Όλα τα διευθύνει ο εγκέφαλος, σε επίπεδα που ούτε καν αντιλαμβάνεσαι.

Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα ταξίδι μέσα στον Εγκέφαλο και το Νευρικό Σύστημα;

Για μια μαγική βόλτα στους διαδρόμους του μυαλού σου…

 

Να συναντήσεις τον μηχανισμό του Εγκεφάλου σου και ακόμη πιο πέρα, τον μεγάλο «μαέστρο». Αυτόν που κινεί τις διεργασίες στον Εγκέφαλο, αυτόν που τελικά παράγει την πραγματικότητά σου…

Αυτά  θα ζήσουμε και θα απολαύσουμε στην 1η  ενότητα  του σεμιναρίου της «ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ».

Η κατανόηση του εκπληκτικού αυτού οργάνου θα είναι μια τεράστια βοήθεια στο να κατευθύνεις τον νου σου ορθά και στο να μάθεις να ελέγχεις ευκολότερα όλες τις πρακτικές που σε οδηγούν στην Εκπλήρωση.

Ημερομηνία παρουσίασης της 1ης ενότητας , Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρες : 18:00-21:30

Σε περιμένω με χαρά στο τόσο σημαντικό αυτό κατώφλι,

Σοφία.

Δήλωσε  συμμετοχή, στο info@yellowriver.gr

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.