Γενέθλιος χάρτης

 

Κάθε χρονιά έχει έναν γενέθλιο χάρτη. Όπως και κάθε τι σε αυτό τον κόσμο, έμψυχο ή και άψυχο ακόμη.

Στο γενέθλιο χάρτη της, η χρονιά που έχει μπει, το 2022, έχει 3 γήινους κλάδους που ανήκουν στην τίγρη. Η τίγρης είναι το σημείο που το yang ξύλο αρχίζει να θεριεύει. Το ξύλο σηματοδοτεί την γέννηση. Το yang ξύλο αντιστοιχεί στον διεγέρτη, το τρίγραμμο του κεραυνού  και άρα σε μεγάλα τραντάγματα και σεισμικά φαινόμενα σε όλα τα επίπεδα.

Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Yang ξύλο, υπάρχει και στην ώρα του γενέθλιου χάρτη της χρονιάς.

Το ζώο τίγρης αντιστοιχεί στην Δύση, όπως ο δράκος στην Ανατολή.

Είναι αναπόφευκτο να ξεκινήσουν συντριπτικές αλλαγές, που κυρίως θα κλιμακωθούν από την Δύση.

Δύο στέμματα κι ένα κλάδος αντιστοιχούν στο μεγάλο νερό κι ένα στέμμα και μοναδικό, αντιστοιχεί στην yang γη.

Η γή ξεριζώνεται από το ξύλο (που εδώ εκφράζει την εξουσία και τον πόθο για κυριαρχία και επέκταση) και αδυνατεί να συγκρατήσει το νερό (που εκφράζει τον πλούτο). Ο πλούτος είναι ανεξέλεγκτος.

Όλος ο χάρτης είναι yang, με ασυγκράτητη ενέργεια……

Είναι τα στοιχεία των καιρών που βοηθούν τα φαινόμενα. Αλλά είναι η ανάπτυξη συνειδητότητας των ανθρώπων που ορίζει σε ποιο επίπεδο γίνονται κάθε φορά οι αλλαγές και αν αυτές θα γίνουν με αρμονία.

Θα δούμε μπροστά στα μάτια μας λοιπόν, από εδώ και στο εξής, να ξετυλίγεται το αληθινό πνευματικό μας (όχι το νοητικό μας) επίπεδο.

Πού έχουμε φτάσει σε καλλιέργεια ψυχής, κατά μέσο όρο, και σε σύστημα αξιών. Το τι ακριβώς θα γίνει εξαρτάται αποκλειστικά από αυτά, και θα το δούμε.

 

Δημοσιεύθηκε στην BLOG. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.