Ίσιωνε την ύπαρξή σου!

 

Συμβαίνει πολλές φορές, όταν το κεφάλι σου πέφτει στο  μαξιλάρι, να ξεχύνονται στο νου σου όλα αυτά που μένουν άλυτα στην ζωή σου.  Ατέλειωτες εκκρεμότητες και μαζί φόβοι που γεννιούνται από τις ξέφρενες καταστάσεις των ημερών μας.

Πέφτεις στην επιταχυνόμενη καθοδική σπείρα που δημιουργούν οι συνειρμοί σου, χωρίς να μπορείς με τίποτα να βγεις από αυτήν!

Η αίσθηση αυτή μου θυμίζει την επικίνδυνη περιδίνηση των αεροσκαφών και την υποχρεωτική εκπαίδευση κάθε πιλότου ώστε να καταφέρνει να βγάζει το αεροσκάφος του από αυτήν.

Το παιχνίδι λοιπόν μεταφέρεται στην αναμέτρηση με τις σκέψεις. Αν μάθεις να κερδίζεις σε αυτό το παιχνίδι, τότε θα μπορείς να ισιώνεις … την ύπαρξή σου, κάθε λεπτό και στιγμή. Θα είσαι άριστος πιλότος της ζωής σου.

Το να ισιώνεις το αεροσκάφος δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι όμως θέμα ζωής και θανάτου.

Το να έχεις την δύναμη να ελέγχεις τους συνειρμούς σου, να μηδενίζεις την αγωνία και να υπερβαίνεις τον φόβο… επίσης είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Επειδή, δεν είναι τα εξωτερικά γεγονότα που μας βάζουν σε κίνδυνο, αλλά οι αντιδράσεις μας απέναντι σε αυτά. Και οι αντιδράσεις ακολουθούν ΠΑΝΤΑ τους συνειρμούς και τα συναισθήματα που αυτοί γεννούν.

Ταξιδευτή,

ΕΚΠΑΙΔΕΎΣΟΥ να βγαίνεις από την περιδίνηση των συνειρμών και να μην χάνεις σε καμμία περίπτωση το κέντρο σου! Το σκάφος σου!  Πάσει θυσία εκπαιδεύσου να μένεις στον Ουρανό.

Κι όταν έχεις ολοκληρώσει την δοκιμασία, να προσγειώνεσαι με ασφάλεια.

Είναι καιροί που απαιτούν να διαχειρίζεσαι τους κραδασμούς των αλλαγών, μαθαίνοντας να μην γκρεμίζεσαι από συνειρμούς καταστροφής!

Για αυτό σε προσκαλώ,την Κυριακή 27/11 και ώρα 17:30 – 19:30
στην “Ανάλυση εξαγράμμου του μήνα” (51. Zhèn 震 ο  Διεγέρτης). 

Το εξάγραμμο αυτό παραπέμπει σε καταστάσεις που ξεσπούν «ως κεραυνός εν αιθρία» προκαλώντας φόβο, που όμως τις περισσότερες φορές οδηγεί σε μεταμόρφωση και ανάπτυξη.
Τους καιρούς αυτούς, ζητούμενο είναι να μένεις σταθερά στο κέντρο σου,
όπως ο τελετουργός που δεν διασπάται στο παραμικρό, κατά την διάρκεια της τελετής του.

Δηλώσεις συμμετοχής : info@yellowriver.gr
Κόστος συμμετοχής 22 ευρώ
Οι συναντήσεις μας διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας zoom

Δημοσιεύθηκε στην BLOG. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.